Service

Autobedrijf_Gebr_Klip--6klein

Service

Van Autobedrijf Klip mag u alle service verwachten. Wij verlenen service op hoog niveau, bij het hele proces van een auto-aankoop, van begin tot eind. Deze service gaat verder dan alleen de Inkoop en Verkoop van een auto, ook na de aanschaf van uw occasion houdt onze service niet op en helpen wij u graag bij verdere diensten die allemaal bij het auto rijden komen kijken. Daarnaast zijn wij BOVAG-lid. U bent daarmee gegarandeerd van een nog betere service en bovendien van een BOVAG-garantie.

 

Financiering

Wij kunnen u begeleiden in het proces naar een goede financiering voor uw auto-aankoop. Zo is het bijvoorbeeld handig om van te voren te weten wat het u per maand gaat kosten. Ook bestaan er online rekentools om een berekening te maken of meer informatie aan te vragen. Bij ons op kantoor kunnen we u het een en ander uitleggen en doorverwijzen naar de juiste personen. Als u een lening wil aanvragen voor uw nieuwe auto, dan kunt u dit bij ons aangeven en zorgen wij ervoor dat u met de juiste partij in contact komt.

 

Verzekering

Daarnaast is de verzekering voor uw auto ook een belangrijk element. Omdat wij al jarenlange ervaring en veel expertise hebben op het gebied van occasions, kunnen wij u ook uitleg en begeleiding verlenen op het gebied van uw autoverzekering. Een autoverzekering is in Nederland verplicht zodra de auto met kenteken op uw naam staat. Er bestaan erg veel verschillende soorten autoverzekeringen en wanneer u dit goed uitzoekt, kan het u soms een hoop geld schelen. Het is dus de moeite waard om dit nader te bekijken, uiteraard verlenen wij ook hierbij service. Doordat Auto Klip jaarlijks vele verzekering laten afsluiten beschikken wij over de mogelijkheid om u als klant gebruik te laten maken van een flinke collectiviteitskorting. Voor iedere klant is er een passende autoverzekering, wij u hier graag mee.